Over ons

AllParts Jatech is een groothandel in automaterialen en onderdelen. Wij leveren voornamelijk garagebedrijven, maar ook transport en scheepvaart kunnen op ons rekenen. Met vijf medewerkers in Capelle en vier in Krimpen staan we voor u klaar! Een leuke mix tussen oldtimers en wat jongere werknemers, samen vormen wij een bevlogen team. Allemaal hebben we een passie voor het vak!

We zijn een kleine onderneming, maar krachtig en goed in wat wij doen. Kenmerkend voor ons is de snelle service die wij bieden en dat wij altijd met u meedenken. Wij rijden naar uw behoefte en gaan er meteen op uit als u ons nodig heeft. Uw zorg is onze uitdaging. Kiest u voor AllParts Jatech, dan kiest u echt voor kwaliteit.

Onze service: een totaalpakket voor garagebedrijven
AllParts Jatech levert voornamelijk banden en materialen aan garagebedrijven en de transport- en scheepvaartsector. In onze shops bieden we verschillende technische onderdelen en bijbehorend gereedschap aan, zoals accu’s, verlichting, remschijven en remblokken. Wij leveren het totale pakket aan garages om auto’s te kunnen onderhouden en repareren, voor zowel het interieur, de buitenkant en onder de motorkap.